24 Απρ 2008

Το Τέλος της Ακρίβειας!

Με μοναδική μαεστρία, με απίστευτη και πρωτοφανή επιμονή η Νέα Διακυβέρνηση έδωσε τέλος στο μόνιμο πρόβλημα της Ελληνικής Οικογένειας: την ακρίβεια! Οι τιμές έπεσαν δραματικά, απογοητεύοντας τις γνωστές Κασσάνδρες που ήθελαν για άλλη μια χρονιά τη φτώχεια να φιλοξενείται στο Πασχαλινό τραπέζι.
Ο Έλληνας και η Ελληνίδα απολαμβάνουν για πρώτη φορά στα χρονικά, με εξευτελιστικές τιμές μοναδικής ποιότητας είδη από όλο τον κόσμο. Χλιδή, πλουσιοπάροχα εδέσματα, ανώτατη απόλαυση χαρακτηρίζουν πλέον την κατανάλωση στην Ελλάδα. Μικροί και μεγάλοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, έμποροι, βιοτέχνες και αγρότες με υψηλό ρυθμό αύξησης των πραγματικών εισοδημάτων τους έχουν μόνο και ένα μόνο πρόβλημα πλέον: να προσπαθήσουν να μη χάσουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους μέσα σε αυτήν την φρενήρη υπερκαταναλωτική μανία που έγινε πραγματικότητα χάρη στη Νέα Διακυβέρνηση. Χάρη στην πτώση των τιμών που τρομάζει τα καρτέλ και τα τραστ. Στίφη καταναλωτών καταφθάνουν από Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία καθώς και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για να απολαύσουν και αυτοί τις μοναδικά χαμηλές τιμές και την υψηλή ποιότητα που απολαμβάνουμε κι εμείς στην Ελλάδα μας. Δυστυχώς για τους ξένους, δεν έχουν στη διάθεσή τους όλο το χρόνο αυτήν την ευκαιρία.
Το μαγικό ραβδί-εμείς δεν μπορούμε αλλιώς να το εξηγήσουμε-που έχουν στα-πανάξια- χέρια τους οι αρμόδιοι Υπουργοί και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη και άγγιξαν με αυτό την αγορά έριξε τις τιμές και ανέβασε στα ύψη την ποιότητα και την κατανάλωση. Εισοδήματα που πριν ούτε καν άγγιζαν την αγορά, τώρα έχουν κυριολεκτικά εξαφανίσει όλες τις επώνυμες μάρκες από τις πιο ακριβές βιτρίνες της Ελλάδας! Δεν αναφερόμαστε καν στα είδη πρώτης ανάγκης, αφού αυτά τα προμηθεύεται κανείς χωρίς καν να χρειαστεί και τον πιο στοιχειώδη έλεγχο τιμών. Τόσο φθηνά και ποιοτικά είναι πλέον!
Κανείς δεν το φανταζόταν, ούτε και το υποπτευόταν. Απίστευτη και μοναδική επιτυχία της Νέας Διακυβέρνησης! Μπράβο και πάλι μπράβο!



Technorati Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια: