24 Απρ 2008

Ανεργία Τέλος. Πίστεψέ το!

Λίγες φορές στην Ελληνική Ιστορία οι νέοι άνθρωποι καλούνται όχι για να αγωνιστούν αλλά για να μοιραστούν τον κοινωνικό μισθό, ο οποίος κατά κανόνα κατέληγε σε ολίγους και προνομιούχους. Εργασία λοιπόν για τους νέους, με προνομιακό πλαίσιο, είναι το μέγα δώρο της Νέας Διακυβέρνησης προς τους νέους ανθρώπους. Το τέρας της ανεργίας κατατροπώθηκε. Τα ποσοστά ανεργίας τόσο στο γενικό πληθυσμό όσο και στο πιο ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, τη νεολαία, μειώνεται δραματικά.
Υπουργοί, τεχνοκράτες, άξια στελέχη της δημόσιας διοίκησης και απλοί στρατιώτες της παράταξης δούλεψαν συντονισμένα και φιλότιμα, ώστε το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας, η ανεργία, που μέχρι πρότινος διασπούσε τον κοινωνικό ιστό, να εξαφανιστεί κυριολεκτικά.
Εργασία για όλους, εργασία για τους νέους. Να τα αποτελέσματα μιας Κυβέρνησης που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη νεότητα προσφέροντας εργασία στο λαό. Ανατρέπει κατεστημένες νοοτροπίες που ήθελαν τους νέους φτωχούς και αδύναμους στη γωνία, τους τοποθετεί στο κέντρο του ενδιαφέροντός της και τους παρέχει πρωτόγνωρες οικονομικές απολαβές που δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει.
Άγχος έχει καταλάβει όλους εκείνους που ήθελαν τους νέους στη μιζέρια και στη φτώχεια και στην ανεργία. Οι νέοι μας πλέον με καταπληκτικές εργασίες, πλουσιοπάροχα αμειβόμενες, με αξιοκρατία, με ασφάλεια και σιγουριά χτίζουν το μέλλον της χώρας. Τέλος στη γενιά των 700 ευρώ για την Ελλάδα. Τέλος στη φτώχεια. Τέλος στην ανεργία! Πίστεψέ το!


Technorati Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια: